yoga lessen

Of het nu gaat om groepslessen of individuele lessen, ik begeleid je op een zachte manier naar de houdingen. Ik hou rekening met jouw zwakke plekken (vb. nek, rug, schouders …), wijs je waar je extra op kan letten en geef opties & variaties zodat elke houding goed voelt voor jouw lichaam.

Het is nooit te laat en je bent nooit te oud om aan yoga te beginnen!

yoga online

Soms komt het beter uit om van thuis uit yoga te doen. In je eigen vertrouwde kot. En je hoeft daarvoor niet te investeren in duur yogamateriaal. Een mat is al ruim voldoende en alnaargelang het soort les neem je er kussens, dekens en soms een boek bij. Een goede internetverbinding (les via Zoom), een plek waar je je mat kan uitrollen en je bent klaar! 

yoga in groep

Groepslessen gaan door in de studio of – bij mooi weer – in de tuin of in het park. 

Al naargelang de locatie doen we yoga in groepjes van 5 tot 15 personen.

De lessen worden op een zachte manier gegeven, altijd met veel aandacht & respect voor lichaam & ademhaling en rekening houdend met het niveau van de groep.

yoga op maat

Heb je veel last van stress, kan je niet goed slapen, heb je fysieke klachten, te weinig energie ...? Yoga kan helpen. In een privéles gaat alle aandacht naar jou en jouw lichaam.

Wil je graag kennismaken met yoga, maar durf je niet direct een studio binnen te stappen? Dan kan je met één of meerdere privélessen vertrouwd raken met de verschillende yogastijlen en -houdingen.

Of kies voor yoga met een klein groepje vriendinnen, voor een leuke activiteit samen.

yoga in jouw bedrijf

Overweeg ook eens een yogapauze in jouw bedrijf. Voor meer gemotiveerde, energieke & productieve werknemers. 

Tussen de middag even de tijd nemen om je schouders los te maken, je ruggengraat te bewegen en aandacht te besteden aan je ademhaling, om daarna weer vol energie aan het tweede deel van de werkdag te beginnen.

Verschillende formules zijn mogelijk:

- lesduur van 20 tot 60 minuten met een mix van yogastijlen zonder te zweten;

- 3x/week, wekelijks of elke 2 weken op een vaste dag;

- een reeks van 10 lessen of een ander formule;

- lessen in het Nederlands of Engels;

- op kantoor of online via een platform naar keuze

- op de mat of op een stoel

Ook teambuildings zijn hier mogelijk, zoals duo-yoga waarbij je met z’n tweeën samen de yogahoudingen uitvoert (wanneer het weer mag).

Referenties op aanvraag.