ALGEMENE VOORWAARDEN

Inschrijven voor een les met Yogawithpascale (YWP) doe je door te mailen naar hello@yogawithpascale.be met vermelding van je naam + datum & naam van de les/reeks waaraan je wilt deelnemen + aantal personen.

YWP behoudt zich het recht om op elk moment het uurrooster te wijzigen of een les te annuleren. Heb je al gereserveerd en/of betaald, dan krijg je hier bericht van.

De prijzen van de lessen vind je hier en zijn inclusief BTW. 

 

Gelieve steeds op tijd te betalen. Je kan tot 20min.* voor een online les inschrijven. Stuur dan een mail met bewijs van betaling.

Betaalde beurten die niet worden opgenomen, kunnen niet verzet worden naar een latere datum & worden ook niet terugbetaald.

 

* Met uitzondering tijdens de schoolvakanties.

Om deel te nemen aan de online lessen /specials tijdens de schoolvakanties: graag vòòr 17u een seintje via mail aub.

Wordt er - om welke reden dan ook - door YWP (en enkel door YWP) een online les/special tijdens de schoolvakanties geannuleerd en heb je al betaald voor die les, dan mag je die beurt gebruiken voor een andere online les tijdens de schoolvakanties. Je beurt wordt enkel terugbetaald indien er geen lessen meer gepland staan.

 

Voor de 'Yoga Summer Tour', 'Walk with me' en 'Yoga in het park' gebeurt de betaling ter plaatse vòòr de activiteit, cash of via Payconiq.

YWP geeft ook les in andere studio’s. Je richt je best steeds tot hun algemene voorwaarden als je deel wilt nemen aan 1 van hun lessen/workshops:

http://www.deyogabar.be/praktisch/algemene-voorwaarden/

https://www.yogaenco.be/huisregels/

 

Neem altijd eerst contact op met je huisarts of sportdokter vooraleer je meedoet aan een sportles. Door deel te nemen aan 1 van de yogalessen met Yogawithpascale, onder welke vorm dan ook (live online, via opnames of in de studio), erken je dat je dit doet uit vrije wil & op eigen risico. Yogawithpascale kan niet aansprakelijk gesteld worden voor lichamelijke letsels opgelopen tijdens een yogales.