'KIES VOOR JEZELF' RETREAT

van vrijdag 31 mei tot zondag 2 juni 2024

Cadzandië, Cadzand (NL)

Een yogaweekend biedt meer dan een yogales of een workshop. Het is echt even tijd nemen voor jezelf, even je leven niet laten leiden door je agenda maar de spontaniteit opzoeken. Tijdens deze retreat kun je de dagelijkse stress  helemaal achter je laten en focus je volledig op je eigen mentale en fysieke gezondheid. 


1) Verblijf:

Deze keer trekken we samen naar Cadzandië in Cadzand, Nederland. Annoek en ik verwelkomen jou in een aangename omgeving waarbij je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn, om tot rust te komen, waar er voor je gezorgd wordt en waar je jezelf op de eerste plaats mag zetten.

 

Cadzandië is een voormalig boeddhistisch centrum in Cadzand, gelegen dicht bij de zee. Het domein is rustig gelegen met een grote tuin, om te genieten, te wandelen, te rusten.

 

Bij mooi weer kunnen we activiteiten buiten beoefenen. Je bent uiteraard vrij om deel te nemen aan de activiteiten zoals het jou uitkomt. Het is tenslotte helemaal jouw weekend!


2) Wat mag je verwachten:

Dagelijks zorgen wij in de Regenboogzaal voor een aantal sessies yoga, afgewisseld met meditatie, Qigong, ademhalingsoefeningen. De yogalessen zullen zachte yogavormen zijn, zoals een zachte flow, yin yoga, restorative yoga of yoga nidra. 

 

Logeren doen we in kleine eenvoudige woonunits die je met max. 5 andere personen deelt. Elke unit heeft een badkamer, wc, zitruimte en 3 tweepersoonskamers met aparte bedden (single kamer mogelijk mits toeslag). 

 

Er worden per dag 3 vegetarische maaltijden in buffetvorm geserveerd. Deze worden ter plekke vers bereid met biologische en/of streekproducten. 3) Prijs:

Optie 1: in de gedeelde woonunit, deel je een kamer met iemand die je kent of niet kent: 375 euro pp

Optie 2: je slaapt liever alleen op de kamer in de gedeelde woonunit; dat kan mits een toeslag van 50 euro pp – dus totaalprijs 425 euro pp

 

Inbegrepen:

  • Alle yogasessies en activiteiten hierboven vermeld, gegeven door Pascale en Annoek;
  • 2 overnachtingen;
  • Lakens en handdoeken;
  • 6 vegetarische maaltijden in buffetvorm;
  • Doorlopend koffie, thee, water;
  • Eindschoonmaak

 

Niet inbegrepen:

  • Yogamateriaal
  • Vervoer (gratis parkeren mogelijk op het domein)
  • Eénpersoonskamer (mogelijk mits toeslag: 50 euro voor het weekend)
  • Andere dranken dan water, thee & koffie  (ter plaatse aan te kopen)

4) Schrijf je in:

Je kan inschrijven door dit formulier online in te vullen en terug te sturen. Daarna krijg je van ons een bevestiging van je inschrijving alsook alle nodige info voor de betaling.

Door je in te schrijven ga je akkoord met deze voorwaarden.